Undertippede Kjellerup snød FC Sydvest – de vandt 2-1

1024 732 FC SYDVEST 05 TØNDER

Inden kampen blev det betonet at kampen mod at tålmodighed skulle være nøgleordet. Cheftræner Hans Henrik Andreasen sagde i sit kampoplæg, at de skulle vise samme tålmodighed som de havde gjort mod Marienlyst. ”Den gode nyhed er at Mads Blom er med igen. Sammen med Jeppe Schultz har han udgjort en stærk duo i midterforsvaret og vi håber det viser sig igen i dag. Og i angrebet har tingene maget sig sådan at Fiton Durguti og Anders Thomsen udgør angrebet. Det er første gang de spiller sammen deroppe,” fortalte Hans Henrik Andreasen.

”Hvis vi ikke scorer i første halvleg, så er det sådan set OK, bare vi vinder. Jeg ser sådan på det, at det er op til os selv at afgøre det,” sluttede cheftræneren af.

Kampoplæg og virkelighed er som bekendt to forskellige ting. Kjellerup var bedre end placeringen antyder og de åbnede med en scoring allerede i det andet minut ved Henrik Jensen. Det var simpelthen en spand koldt vand i hovedet på FCS spillerne.

Men der kom nyt mod hos spillerne da Lasse Clausen på fornem vis spillede Anders Thomsen fri til skud og han kvitterede med et flot mål.

Og så var humøret højt. Men netop som spillet var begyndt at flyde, fik Kjellerup straffespark. Det var en Kjellerup spiller der blev spillet fri, han dribler forbi Kasper Tiedemann (FCS’ målmand) der smider sig efter bolden. Kjellerup tager et for langt træk og smider sig i samme moment. Det så virkelig ikke ud som om Tiedemann rørte Kjellerup spilleren. Men et tyndt straffespark blev dømt og så førte Kjellerup 2-1.

Anden halvleg blev et antiklimaks spillemæssigt. Og det var ligeså tit Kjellerup der havde chancerne som FCS. FCS havde bestemt mulighederne, men det sidste manglede. Songani og Jeppe Hansen manglede i dag. Det kunne ses på spillet.

Kampen endte 2-1 til Kjellerup. Og nu bliver de sidste 4 kampe mere spændende end man havde håbet.

De øvrige resultater magede sig ellers på en måde så en sejr havde lagt så meget afstand til nedrykningsstregen at man var tæt på redning. Odder vandt på udebane over Tarup/Paarup med 2-1. Fredag vandt Avarta 2-1 over Skovshoved. Dalum og Hillerød delte med et 2-2 resultat og endelig vandt Vejgaard over Slagelse med 1-0 over Slagelse.

Det er netop Vejgaard FC Sydvest møder på udebane på lørdag. Vejgaard er lige nu i en situation, hvor de stort set er reddet. Det er meget svært at sige om det er en fordel eller ej. Lige nu slår holdene hinanden på kryds og tværs. Som et af de mere kuriøse indslag vandt Marienlyst i dagens runde med 2-1 på udebane over Frem. Hvad skal man næsten sige. Vejgaard er selvfølgelig favorit, men som man ser lige nu så er det faktisk svært at vide hvad en favoritrolle er værd.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at spillerne finder det gode humør frem og troen på eget spil tilbage. De skal holde fast i, at de trods alt er på rette vej. Vi ønsker det allerbedste for drengene og både tror og håber på de klarer skærene.