Trist dag i Vejgaard, FCS tabte

960 720 FC SYDVEST 05 TØNDER

Vejgaard opnåede idag hvad de ville. At spille sig ud af nedrykningsfaren. De vandt nemlig i egen hule med 2-0. Men sendte resultatet FCS endnu ben plads længere ud på pinebænken.

Kampen i sig selv var ikke dårlig for FCS. Faktisk åbnede FCS kampen ved at lægge et godt pres og tidligt i kampen havde holdet gode muligheder. Men desværre blev det ved mulighederne. Det stærke pres gav dog Vejgaard nogle omstillinger der allerede i det 10. minut gav mål til Vejgaard ved Lasse Storvang. Det var godt udnyttet af Vejgaard. FCS tabte lidt af spillet derefter, men fortsatte dog med at spille godt fremad. Og modsat kampen mod Kjellerup var der bedre styr på midtbanen.

Anden halvleg blev ikke det store spillemæssigt, men kampen ændrede karakter i det 74. minut da Mathias Mortensen blev udvist. FCS satte et hårdt pres ind, men Vejgaard red stormen af og istedet fik Vejgaard tildelt et straffespark, hvor Jeppe Schultz røg ud med gult/rødt ved samme lejlighed. Lasse Storvang scorede sig andet på straffesparket.

Med andre ord en trist dag. Men skal man se noget positivt ved denne lørdag for FCS, så er det flere af de øvrige konkurrenter i nedrykningsstriden også tabte. Både Odder og Tarup Paarup tabte deres kampe. Dermed er FCS fortsat 2 points foran Odder og kan selv afgøre tingene.

Men kampen 2. Pinsedag bliver dog en neglebidene affære. Modstanderen her er Dalum der dog er næsten sikker på redning.

Så vi kommer selvfølgelig og støtter Tønder kommunes fodbold flagskib. Vi håber FCS finder storspillet frem og vinder.