Skidt dag for FC Sydvest. 0-4 mod Tarup Paarup

480 640 FC SYDVEST 05 TØNDER

Der var lagt lidt op til en god dag på Bankparken Tønder. FC Sydvest har hele foråret vist stigende formkurve og man troede virkelig på det. I stedet fik man en kindhest af Tarup Paarup på 0-4.

At resultatet blev som det blev har bestemt meget med starten af kampen at gøre. FCS havde et par gode forsøg i starten af kampen og alt så fornuftigt. Men kun et øjeblik for i det 8. minut blev en bold sendt indover FCS målet og Rasmus Nørgaard stod helt udækket tæt på mål og han kunne forholdvist let heade bolden i mål.

Trængslerne havde tilsyneladende ingen ende for FCS denne lørdag for allerede i det 12. minut var TPI på spil igen, lige uden for FCS straffesparksfelt sendte Jonas Bendtzen bolden ind bag Kasper Tiedemann med et flot langskud.

I det 39. minut var FCS meget tæt på reducering da et hjørnespark blev headet på mål, men det var desværre ikke FCS’ dag.

I anden halvleg begyndte FCS igen godt med nærgående forsøg, men det sidste manglede lige og i det 58. minut var TPI på spil igen med effektivt spil. Et boldtab i FCS’ venstre side førte til en omstilling til TPI. Bolden blev sendt ud til Kasper Madsen i højre side, og i stedet for at tage den sidste dribling skød han og sendte et flot skud op i venstre målhjørne uden chance for Kasper Tiedemann.

Herefter kom en periode Hvor FCS pressede på uden dog at få de helt store chancer og så kom det endelige stød fra TPI. Endnu et boldtab i venstre side og en total frispilning til en TPI spiller, Tiedemann redder i første omgang, men Mikkel Hansen fra TPI følger op og gør det til 4-0.

Det blev en kamp hvor FCS desværre lavede for mange fejl og der bliver noget reperation fra trænersiden inden man næste lørdag tager til Hillerød.

FC Sydvest er stadig over nedrykningsstregen, men nu skal man igen til at kæmpe for livet. Odder, der er den nærmeste under nedrykningsstregen vandt nemlig deres kamp lørdag over Avarta med 4-1. Så lige nu er det lidt tungt.

Men inden vi bliver for negative, så skal drengene nok rejse sig igen finde det gode spil frem igen. Og de må gerne gøre det igen allerede på lørdag i Hillerød.

Billedet er arkivfoto

Atiklen er lavet i samarbejde med vores sponsor

Stark Ribe Stampemølle