Sidste kamp i grundspillet for FC Sydvest – Ringkøbing venter

1024 614 FC SYDVEST 05 TØNDER

Foråret har budt på en gryende optimisme for FC Sydvest. Efter et efterår hvor der var lidt langt mellem snapsen, kan man mærke et der er ved at få troen tilbage på sig selv. Og her på lørdag klokken 14.00 står Ringkøbing klar til sidste test her i foråret. Det foregår på Bankparken Tønder på Holmevej 1D.

”Det er ikke sådan at vi går med armene over hovedet fordi vi her i foråret er begyndt at se resultater af vores arbejde. Men vi er fortrøstningsfulde. Her i foråret har vi lagt på vores spil. Vi har stabiliseret vores forsvar. Det står meget stærkt. Generelt er vi bedre organiseret og står bedre på banen,” fortæller cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Selvom det går meget bedre her i foråret så efterlyser Hans Henrik Andreasen lidt mere kynisme: ”Vi har haft nogle kampe hvor vi havde chancerne for at afgøre dem, men vi manglede lige målene. En kamp som den mod Tarup/Paarup spillede vi os flot til chancerne, men afgjorde ikke kampen. Vi har lagt meget på vores spil, men kan lægge endnu mere på.”

Ringkøbing har haft en fornuftig sæson hidtil. De ender netop på den sjette plads der giver adgang til oprykningsspillet. Cheftræner Hans Henrik Andreasen vurderer omkring lørdagens modstander: ”Ringkøbing har på mange måder et hold der minder meget om vores. Det er også et mandskab med mange unge spillere. Flere af de unge spillere har faktisk meget divisionserfaring. De er nogle kloge spillere.”

Ringkøbing har scoret 9 af deres 27 mål efter dødbolde. Det bekymrer dog ikke Hans Henrik Andreasen:” Som sagt er vores forsvar stærkt. Dækker vi op som vi har gjort på det seneste, så er jeg tryg ved situationen.”

Der er intet både spillerne og trænerteamet hellere vil end at vinde den sidste kamp i grundspillet, for et godt resultat kan betyde at FC Sydvest kan slutte så fornuftigt at de i kvalifikationsspillet kan få 6 hjemmekampe i stedet for 5.

Netop den sidste hjemmekamp er også interessant fordi der er stiftende generalforsamling til en fanklub for FC Sydvest. Det foregår i sponsorloungen lige efter kampen kl. 16.00. Det er vi stolte over at der er nogen der tager initiativ og held og lykke herfra.

Billedet er fra seneste hjemmekamp mod Århus Fremad hvor Marco Hansen scorede.