Gys lørdag eftermiddag i Vejgaard, når FCS kæmper for overlevelse

1024 575 FC SYDVEST 05 TØNDER

Lørdag eftermiddag eftermiddag kl. 13.00 fløjtes der op til en af de allervigtigste kampe i FCS’ sæson. På udebane skal FCS spillerne kæmpe for at komme væk fra bunden inden de absolut afgørende kampe.

Vejgaard er et godt. Peter Randbo Jepsen fortæller: “Det er et fysisk stærkt hold med god fighter vilje. De vil også gerne spille fodbold, selvom de nok ikke spillede deres bedste sidst vi mødte dem.”

“Det er en uhyggelig vigtig kamp for os. Den er også mere vigtig end vi havde håbet. Hvis vi havde vundet over Kjellerup, så havde der været mere ro om situationen. Så en sejr eller uafgjort er så vigtigt i dag. Men det bliver meget svært. Vejgaard har spillet godt i foråret og er næsten sikker på redning. Vinder de over os i dag, er sandsynligvis endeligt reddet,” fortæller Peter Randbo Jepsen.

Ganske rigtigt er Vejgaard næsten udenfor problemer. Vejgaard er nr. 4 i “kvalen” og har 36 points. Selv under de mest ugunstige betingelser er det svært at forestille sig at nedrykningsstregen kommer til at ligge på 36 points eller derover. Første hold under nedrykningsstregen er Odder der har 28 points. Og med kampen i dag er der 12 points at spille om. Men deres motivation i dag er ganske givet at de endeligt kan spille sig fri af nedrykningsfaren.

Vejgaard har spillet godt her i foråret. Stille og roligt har de spillet sig i toppen af “kvalen.” De har her på det seneste taget 7 points i 3 kampe.

FCS har derimod spillet meget svingende. Man har vundet kampe man ikke havde regnet med og tabt kampe man burde have vundet. Og det har udløst at man idag står med ryggen mod muren. Vi har 30 points og kun 2 points ned til Odder under nedrykningsstregen. Det skal retfærdigvis siges at FCS i høj grad har været ramt af skader og karantæner. Og derfor har spillet ikke været stabilt. Reserverne har gjort det godt, men de er selvfølgelig ikke spillet ind på samme måde som stamspillerne.

Som sagt spilles kampen i Vejgaard i dag kl. 13.00

Kampen vises på mycujoo tv.