FC Sydvest i forrygende 3-0 sejr over Dalum

960 720 FC SYDVEST 05 TØNDER

Fodboldfest, den bedste kamp i sæsonen og wienerschnitzel.

Skal vi ikke tage fodboldfesten først. På forhånd så opgøret mod Dalum ud som et meget lige opgør, men det blev FC Sydvest der tog teten lige fra start. Allerede i det 7. minut bliver Marko Hansen spillet fri, men i første omgang holder Dalum stand. Men FCSV får et genpres i venstre side og Silas Songani får spillet Marko Hansen fri og han scorer til 1-0.

Og FCSV fortsætter med at spille flot fodbold. Niels Prisholm har en stor chance og Jacob Riis sender i det 31. minut en bold på stolpen og endelig oversprinter Silas Songani i det 38. minut forsvaret, men desværre får Niels Prisholm ikke fat i afleveringen.

Assistent træner Peter Randbo Jepsen fortæller at FCSV sagtens kunne have ført mindst 3-0 ved pause.

I 2. halvleg fortsætter FCSV fodboldopvisningen. Silas Songani bryder igennem forsvaret og sender bolden op i det korte hjørne og så står det 2-0. Men FCSV stopper ikke her. Christian Degn sender et frispark ind i feltet og Marten van Ittersum afgør kampen endeligt i det 63. minut med 3-0 scoringen.

Til hjemmesiden boblede assistent træner Peter Randbo Jepsen af glæde. “Det var uden tvivl vores bedste kamp i sæsonen og alle aftaler inden kampen blev overholdt til punkt og prikke. Det var en nydelse at overvære.”

Efter 3-0 scoringen skifter FCSV ud 3 gange og fik givet tid til mange af de dygtige spillere der sidder på bænken.

I tirsdags var holdet på Øster Højst Kro efter at have vundet den første kamp her i foråret. Og Øster højst Kro ønskede en sejr for holdet i Dalum og glædede sig hvis det gik sådan. Så ville de mandag få holdet til middag igen og vi har hørt en lille fugl synge om det det måske er wienerschnitzel der er på menuen og det er velfortjent.