Wake-up call i Agerskov


Det var på alle måder et wake-up call til FC Sydvest, da holdet tabte til Sønderborg.

 

Problemerne startede allerede før kampen,da det stod klart at der ikke var bestilt en dommer til kampen. Vores skadede målmand Kasper Thidemann blev derfor udstyret med en fløjte, og det gjorde han såmænd gansk godt, så han skal ikke have skylden for at FC Sydvest tabte 1-2.

 

FC Sydvest havde bolden mest, men der blev ikke løbet uden bold og tempoet var derfor yderst moderat. Derfor formåede holdet slet ikke at tilspille sig nogen chancer, og sammenspil var en mangelvare. flere forsøgte lidt på egen hånd, men uden succes. Kort før pausen fik den omskolede angriber Frederik Warming, der spillede højre kant, succes med at komme rundt om en forsvarer og serverede bolden i fødderne på Rene Hansen der sikkert scorede til pausestillingen 1-0.

 

I pausen blev det aftalt at der skulle løbes mere uden bold. Farten i spillet blev hævet, og så kom chancerne. Anders Thomsen scorede på en ripost, men var offside. Lidt efter havde samme Thomsen en flot afslutning, hvor han liggende vandret i luften helflugtede bolden ind på stolpen. Efter ca. 15 minutter fik Sønderborg sendt en høj aflevering ind i feltet og en helt udækket spiller kunne udligne til 1-1.

 

Herefter faldt tempoet igen i Sydvestspillet. Chancer var igen en mangelvare, bundniveauet var frygtelig lav. Nils Priisholm fik kantet en forsvarsspiller, men hans skud blev pareret over mål. Sønderborg havde også en stor chance, da vores forsvar blev splittet af i nogle et to kombinationer, men bolden ramte indersiden af stolpen. Fem minutter før slutsignalet fik Sønderborg et frispark, lige uden for feltet. Tidligere Sydvestspiller Schumi, der ikke havde gjort megen væsen af sig indtil da, skulle skyde, og det gjorde han meget godt, da han sendte bolden i mål til 1-2. FC sydvest pressede på til sidst, men Sønderborg red stormen af.

 

Det var et, sikkert sundt, wake-up call for holdet, der har spillet rigtig fine træningskampe, her i Februar. Denne her var bare ikke en af dem, og man slår ikke et Danmarkseriehold på 80%. Det er vel det eneste, trænerne får ud af den kamp. I dag manglede Marco Hansen, Christian Degn, Marinus Siewe og Kasper Thiedeman. Det skal dog ikke være nogen undskyldning.