To vigtige kampe på lørdag


Kampene i Ringkøbing og Løgumkloster bliver afgørende for foråret.

 

Kampene mellem Kjellerup og VSK århus, samt Jammerbugt - IF Lyseng er fuldstændig ligegyldige, da hjemmeholdene er sikre på at slutte i toppen og udeholdene i bunden. Deres indbyrdes point føres dermed ikke med over til turneringerne i foråret. Helt anderledes ser det dog ud med kampene Jammerbugt-Odder og FC Sydvest-Århus Fremad.

 

Sagen, ganske kort er at Ringkøbing er et mål dårligere end Århus Fremad i stillingen og sejrenes størelser i de to kampe kan blive afgørende. Odder er bedre indbyrdese mod Århus Fremad og kan stå med et point mere i nedrykningsspillet, hvis de sørger for at tabe stort nok i Ringkøbing. Odder der startede med minus 6 point i denne sæson er dog næppe interreseret i at få flere negative historier hængt på sig for et enkelt point, så mon ikke de går ud og spiller for at vinde.

 

For FC Sydvest's vedkommende skal vi ud og spille for at få flest mulige point med over i oprykningsspillet, og skal derfor gå efter sejren mod Århus Fremad. Nedenfor beskriver vi scenarierne for FC Sydvest, der har 4 point med over for kampene mod Jammerbugt, men ingen point med over fra kampene mod Kjellerup. 

 

1: FC Sydvest vinder over Århus og Ringkøbing vinder med samme eller færre antal mål, spiller uafgjort eller taber: FC Sydvest får 8 point med over.

 

2:  FC Sydvest vinder over Århus og Ringkøbing vinder større over Odder: FC Sydvest får 7 point med over.

 

3: Begge kampe ender uafgjort: FC Sydvest får 6 point med over.

 

4: FC Sydvest taber, men Odder taber større: FC Sydvest får 7 point med over.

 

5: FC Sydvest taber og Ringkøbing taber med samme eller flere antal mål: FC Sydvest får 5 point med over.

 

Der er flere scenarier, men det korte af det lange er at vi kommer til at stå med fem til otte point i forårets oprykningsspil. Vi får absolut mest ud af at vinde kampen, det samme gør Århus Fremad. Alle kampe spilles på lørdag klokken 14:00.

 

Vi ses på Løgumkloster Stadion.