Sydvest kan sikre eksistensen på Bankparken


FC Sydvest møder VSK Århus på Bankparken på mandag. Med en sejr vil eksistensen være sikret.

 

VSK Århus og FC Sydvest 05 Tønder har et helt specielt venskab. Det betyder at vi spiller en række venskabskampe op til sæsonen, men når vi spiller om point, lægges venskabet naturligvis på hylden for en stund, også selvom begge hold kan få fordel af at spille uafgjort. Disse tanker er der dog ingen der gør, da begge hold skal vinde, for at være helt sikre.

 

VSK Århus startede foråret rigtigt fint, og tabte ikke i de første fem runder. Siden fulgte en række på syv kampe uden sejr, og kun tre point i alt. I torsdags kom vendepunktet så, da de vandt 3-2 i Holbæk, der ellers havde vundet alle deres hjemmekampe i dette forår. Dermed har VSK Århus 28 point, blot et mindre end FC Sydvest.

 

FC Sydvest vandt også 3-2 ude i torsdags, efter en kontrolleret indsats i Vejgaard og det er således to hold der kommer med selvtillid. FC Sydvest har ingen i karantæne til denne kamp, mens VSK mangler Peter Møller, og kan således stille op i stærkeste opstilling. Med en god stemning på Bankparken, vil det derfor være muligt at vinde kampen og sikre eksistensen i 2.division med 2 kampe tilbage, hvilket vil være en ubetinget succes.

 

Får FC Sydvest samme antal point som Holbæk, der spiller i Svendborg, eller et point mere end Jammerbugt der møder Fredensborg, vil eksistensen være sikret. Så mød op på Bankparken, Mandag klokken 15:00. Forhåntlig bliver der noget at fejre, efter kampen. Lad os nu slå den stadionrekord.