Forløsende sejr i Lyseng


Endelig vandt FC Sydvest en kamp, og kom dermed tættere på top 4.

 

FC Sydvest var i Århus for at møde IF Lyseng, og der var stort behov for en sejr denne lørdag. Sejren kom da også mod et hjemmehold der gerne vil spille på omstillinger. Det var dog Lyseng der var toneangivende i det første kvarter, inden FC Sydvest overtog styringen. Efter 29 minutter slap Rene Hansen igennem i højre side og scorede til 1-0 til Sydvest. 13 minutter senere kunne Anders Thomsen gøre det samme, og han scorede til 2-0. Et minut før pausen blev der begået straffespark til hjemmeholdet, der reducerede til pausestillingen, 1-2.

 

Efter pausen sad FC Sydvest fuldstændig på spillet og havde flere chancer til at øge føringen, men i stedet opstod der en tilfældig chance til Lyseng, der efter 53 minutter kunne udligne til 2-2. Det holdt dog kun et minut, inden Moeten Hansen igen kunne bringe FC Sydvest i front. Nu gjaldt det om at få alle tre point med hjem og FC Sydvest var da også tættere på 4-2 end Lyseng var på en udligning, og til sidst kunne Sydvest dog hjuple over sæsonens første sejr.

 

- "Jeg hæfter mig mest ved at vi endelig fik en sejr, det havde vi brug for og det giver selvtillid", sagde Carsten Jørgensen efter kampen.