Der blev fightet på alle pladser i hjemmekampen mod Middelfart – vi håber at indstillingen er med i tasken i kampen mod Avarta


Fodboldspillerne i FC Sydvest 05 Tønder skal på søndag den 8. april ud på endnu en længere køretur. Cirka 300 km er der fra Klosterhallerne til Espelundens Idrætsanlæg i Rødovre vest for København.
Kampen fløjtes op kl. 14.00 og hjemmeholdet er en lidt ukendt størrelse. Holdet har i dette oprykningsspil vundet over Kjellerup 1 – 0, tabt i Næstved med 0 – 2, spillet 3 – 3 ude mod Ringkøbing, og senest blev det til 3 – 2 hjemme over Skovshoved.
Ind til mødet med FC Sydvest har Avarta skrabet 15 point sammen i de 10 kampe – det giver en plads som nummer 6 i tabellen.

 

FC Sydvest 05 Tønder spillede i Påsken 2 – 2 mod Middelfart, i en kamp, der viste fight og kampvilje på holdet. Forsvaret sled og slæbte – midtbanen var med i det meste og foran løb angriberne mange gode chancer ind. Det tyder på en god kamp ude mod Avarta.
Der er desværre lidt malurt i bægeret.
Kantløberen Van Tha Thawng Ni Dum er ude med en karantænedag til Avarta-kampen. Så er der spørgsmålet om skader opstået mod Middelfart. Umiddelbart ser det ikke godt ud med Enes Karabek og Christian Roost – hvordan de er kommet sig til søndagen tør vi ikke forudsige.
Marinus Sicwc og Marten van Ittersum fik også skrammer i kampen – men kunne spille færdig mod Middelfart.


I tabellen har FC Sydvest skrabet 9 point sammen og ligger som nummer 11 i puljen med 12 hold. Det er en meget lige pulje, hvor alle hold kan slå alle på dagen. Rigtig god tur og god kamp. /hol.