Nyheder

Her på siden vil der løbende komme nyheder, så man kan holde sig opdateret og få et indblik i, hvad der sker i klubben.

 

 

 • FC Sydvest spiller i den midt-nordjydske pulje i efteråret.

  FC Sydvest skal ikke være utilfredse med at skulle nordpå i efteråret.

   

  Puljen af nord og midtjyske hold bestod af 7 hold, efter at op og nedrukkere var fundet, til og fra 1.division og Danmarksserien. Det betød at et hold fra vores region skulle med der og to hold fra Sjælland skulle så over i puljen fra region Syddanmark. Nogle spillere fra FC Sydvest vurderede at sidstnævnte pulje med lidt lodtrækningsuheld kunne blive rigtig hård, og den undgik vi heldigvis.

   

  FC Sydvest skal dermed op mod nogle kendte hold, da vi skal op mod Odder, VSK Århus og Jammerbugt, som vi alle har mødt i foråret. Desuden skal vi møde Århus Fremad og Kjellerup fra oprykningsspillet, hvor de sluttede som nummer ni og seks. De to sidste modstandere er oprykkerne fra Danmarksserien, Ringkøbing og IF Lyseng.

   

  Puljen ser dermed ud som følger:

  Kjellerup

  Århus Fremad

  FC Sydvest 05

  VSK Århus

  Odder

  Jammerbugt

  Ringkøbing

  IF Lyseng

 • Sydvest var næstbedst i foråret

  Efter 16 kampe i foråret, var kun Middelfart bedre end FC Sydvest.

   

  Mange kampe skulle afvikles i foråret, hele 16 styk faktisk. Med 29 point var FC Sydvest det hold det hentede næstflest af alle. Forårsstillingen ser demed ud som følger:

   

  Middelfart: 40 Point

  Sydvest: 29 Point

  Næsby: 26 Point

  Holbæk: 24 Point

  Jammerbugt: 24 Point

  VSK Århus: 24 Point

  Odder: 23 Point

  HIK: 20 Point

  Frem: 20 Point

  Svendborg: 16 Point

  Vejgård: 12 Point

  Fredensborg: 8 Point

   

  Eller hvis man deler det op i de 3 puljer fra efteråret, var den sydjydske/fynske pulje også den klart stærkeste.

   

  Sydjylland Fyn: 111 Point

  Midt/Nordjylland: 83 Point

  Sjælland: 72 Point

 • Sydvest vandt efter flot 1.halvleg

  Anders Hostrup spillede sin bedste kamp i Sydvest trøjen til dato.

   

  FC Sydvest viste god moral og var klar fra start, i dagens kamp mod Jammerbugt FC. Martin Madsen viste stor kampgejst i de første minutter og vandt en række dueller, og pressede nordjyderne tilbage i banen. Der gik ikke længe før Anders Hostrup havde et godt skud mod mål, der sneg sig tæt forbi stolpen. Samme Anders Hostrup blev stukket dybt efter et kvarter, og fra kanten af straffesparksfeltet vristede han sig fri af sin oppasser, og scorede til 1-0.

   

  FC Sydvest fortsatte presset og efter en lille halv times spil løb Anders Hostrup sig fri i venstre side af feltet, og med en aflevering på tværs fandt han Anders Thomsen, der sikkert scorede til 2-0. Jammerbugt var farligst på dødbolde, mest fordi vi ikke var gode nok til at sparke boldene ud af feltet, men efter målet til 2-0 virkede de frustrerede og lavede en række frispark. Et minut før pausen fik vi igen ikke clearet da en Sydvest spiller stod i vejen for Kasper Thiedemann og Jammerbugt fik reduceret til 2-1. Minuttet efter havde Jammerbugt udligningen på fødderne men Thiede reddede flot.

   

  Efter pausen fusede det flotte spil lidt ud. FC Sydvest, og især Christian Roost stod flot bagude, og modstanderne havde ikke rigtigt mere at komme med, Anders Hostrup kæmpede flot fremme på banen, hvor han løb solen sort og vandt masser af dueller. FC Sydvest havde nogle chancer for at lukke kampen, men uden held. Jammerbugt satsede lidt til sidst og inskiftede Nils Prisholm viste stort overblik i 94.minut, da han spillede bolden på tværs til Anders Thomsen, der viste målnæse og scorede til 3-1 på kampens sidste spark.

   

  Dermed slutter FC Sydvest 05 Tønder på en flot 4.plads i et absolut godkendt forår, der startede på 9.pladsen.

 • Sæsonen slutter på Bankparken i dag.

  Jammerbugt er det eneste hold, vi ikke har taget point fra i foråret.

   

  Med en flot slutspurt, og to hjemmesejre i de seneste to runder har Jammerbugt sikret sig overlevelse i 2.division. Seneste kamp var mod formsvage Frem, der blev besejret 3-0 i nordjylland, et virkeligt flot resultat. Det er altså et hold med selvtillid, men også et hold der ikke har det store at spille for, der gæster Bankparken i dag.

   

  Siden FC Sydvest vandt 2-0 i Odder, for seks runder siden, har vi reelt været ude af nedrykningsfare. Det har man kunnet se på resultaterne, hvor holdet lige har manglet det sidste, det der i sidste ende giver sejre. Efter kampen i aften er der afslutningsfest, og det er alt andet sjovere at feste når man lige har vundet. Desuden kan FC Sydvest med en sejr være sikre på at slutte nummer 3-5, hvilket er stærkt gået, da vi startede foråret under stregen.

   

  Den sidste kamp spilles på Bankparken i dag klokken 15:00. Kom ned og bak op, og giv holdet den støtte de fortjener, for at have sikret sig endnu en sæson i 2.division.