Nyheder

 

 

 

 

 • FC Sydvest har sparket træningen igang

  Så har FC Sydvest spillerne igen snøret støvlerne og startet forberedelserne til en meget spændende forårssæson. En sæson hvor FC Sydvest skal spille på det højeste niveau i klubbens historie, nemlig oprykningsspillet til 1. division.

   

  Den nye trænertrio med cheftræner Jacob Stolberg, assistent træner Peter Jepsen samt målmandstræner Kim Munch er toptunede til den nye store udfordring. De er godt forberedt til opstarten hvor der allerede til første træning i mandags var 3 nye ansigter. Alle 3 forventer trænerteamet kan gøre en forskel for holdet i den nye sæson. De træner med for fuldt blus for at overbevise trænerne om deres værd, og vi vil som klub forsøge at vise os fra vores bedste side for at de kan føle sig velkommen i klubben. Vi ser frem til at følge de 3.

   

  Derudover er truppen fra efteråret næsten intakt hvilket i sig selv lover godt. Desuden var det en fornøjelse at se den gensynsglæde og det humør der var i truppen, det er dejligt at se spillerne har det så godt med hinanden, hvilket skinner meget igennem under de indledende øvelser med masser af grin og drillerier på kryds og tværs inden det efterfølgende blev til god og koncentreret træning.

   

  Simon Hansen trapper ned

   

  Kun Simon Hansen har valgt at skrue en smule ned for fodbolden og er derfor efter eget valg ikke længere en del af 2. divisionstruppen. Vi vil her gerne takke Simon for en altid god og dedikeret indsats for FC Sydvest. Vi ønsker Simon alt mulig held og lykke med hans videre færd og der skal ikke herske nogen tvivl om at den dag Simon ønsker at skrue op for karrieren igen er døren i FC Sydvest altid åben for ham.

   

  Af: FJ

 • Simon stopper i Sydvest

  Efter 6 år i FC sydvest, trapper Simon I Hansen ned.

   

  Simon Ingemann Hansen har efter 6 succesfulde år i FC Sydvest 05 Tønder, i en alder af 27 år valgt at rykke sig selv nogle rækker ned og fortsætter karrieren i Åbenrå Boldklub. 

   

  På facebook skriver Simon således: "Tak til FC Sydvest for 6 år; med mange gode oplevelser, og mange fantastiske mennesker, lige fra spillere til holdledere!

   

  Simon arbejder desuden i administrationen i SønderjyskE, mens fodbold altså skal spilles i hjembyen Åbenrå.

   

  Vi takker Simon for mange gode år og ønsker ham held og lykke i de nye omgivelser.

 • Pressemeddelelse

  FC Sydvest omstrukturerer og opruster samtidigt organisationen.

   

  Det er med beklagelse at vi må informere at Knud Mylin må trække sig som formand pga. pludselig opstået sygdom.

   

  Det har medført, at vi midt i den triste situation alligevel kan glæde os over at stærke folk har tilbudt at gå ind i klubben og hjælpe med øjeblikkelig virkning. 

   

  Flemming Jordt, Bredebro og Jørgen Kristensen, Ballum træder ind som midlertidige rådgivere. Desuden indtræder suppleant Finn Classen fra Løgumkloster, d.d. som fuldgyldigt medlem af bestyrelsen.

   

  Formandsposten varetages af Anders Lund og derudover består bestyrelsen fortsat af:


  Gunnar Jordt
  Per Lassen
  Vera Warncke
  Bjarne Hansen
  Asger Nielsen

   

  Flemming Jordt og Jørgen Kristensen vil gå direkte ind i de daglige arbejdsopgaver. Flemming Jordt vil ud over arbejdet med en den interne omstrukturering også være presse ansvarlig. Jørgen vil gå ind og hjælpe Sportschef Asger Nielsen med det sportslige set up i sportsudvalget. Finn Classen vil være behjælpelig med økonomistyringen. 

   

  Det er med beklagelse, at vi må se bort fra Knud Mylin, men samtidigt må vi sige, at der fremadrettet er tale om en betydelig oprustning på det organisatoriske plan. Det er meningen, at vi hen over foråret vil arbejde hårdt for at klubbens organisation vil kunne understøtte den sportslige succes der vises på fodboldbanen.

   

  Ved evt. spørgsmål til ovenstående henviser vi til Flemming Jordt på 20924488.

   

  På FC Sydvest 05 Tønders vegne

   

  Anders Lund

 • Bestyrelsen i FC Sydvest har konstitueret sig

  Den nye Bestyrelse er nu klar

   

  Med Knud Mylin som formand og Asger Nielsen som ny udpeget sportschef går FC Sydvest 05 ind i det kommende år, hvor fodboldklubben er med i oprykningsspillet til 1. division.


  Den nyvalgte bestyrelse i fodboldklubben FC Sydvest har konstitueret sig. Fra at være konstitueret formand fortsætter Knud Mylin som formand, og rollen som sportschef overtages af det nyvalgte bestyrelsesmedlem Asger Nielsen.

   

  Den nyvalgte bestyrelse i FC Sydvest har konstitueret sig som følger:

   

  Formand: Knud Mylin
  Sportschef: Asger Nielsen
  Kasserer: Anders Lund
  Sponsorchef: Bjarne Hansen
  Sekretær: Vera Warncke
  Materialeansvarlig: Per Lassen
  Ungdomsansvarlig: Jørn Torp

   

  Konstitueringen er på plads i kølvandet på et succesrigt efterår på banen og et hektisk efterår uden for grønsværen. Nu håber Knud Mylin og hans bestyrelseskolleger, at der falder ro over tingene.

   

  - Vi har organisationen på plads og dermed regner jeg med, at vi nu får arbejdsro. Det gælder både i forhold til spillerne, bestyrelsen og hele setup'et, siger Knud Mylin.

   

  Foreningens fokus er ifølge ham ikke mindst rettet mod forårsturneringen, hvor FC Sydvest for første gang i klubbens historie skal spille om oprykning til 1. division.

   

  - Det vil vi meget gerne have lov til at koncentrere os om. Vi skal spille mod flere hæderkronede divisionsklubber. Det skulle gerne trække mange folk på stadion, lyder det fra formanden.

   

  Ikke mindst hans person var i fokus i forbindelse med årets generalforsamling, hvor en gruppe medlemmer krævede hans afgang. Forslaget blev dog trukket, da en af klubbens hovedsponsorer, Sparekassen Bredebro, udtrykte fuld tillid til den dengang konstituerede formand og den siddende bestyrelse.

   

  - Jeg synes faktisk, at generalforsamlingen forløb godt. Ingen af dem, der var ude med kritik, stillede op til noget, og dermed må de jo ikke have noget imod den måde, hvorpå klubben kører, siger Knud Mylin.

   

  Nye trænere på plads.

   

  Til den kommende sæson har FC Sydvest træner-trioen klar. Jacob Stolberg tager over efter Kim Munch, der fortsætter som målmandstræner, og ny assistenttræner er Peter Jepsen.

   

  Efter det succesrige efterår er der droslet ned for træningen i øjeblikket. Men i januar gælder det om at opbygge kampformen og senest være klar til marts, hvor der er sæsonpremiere i weekenden 17.-18. marts
  med en hjemmekamp mod Marienlyst.

   

  Der vil senere komme en mere udførlig præsentation af vores nye træner trio og deres planer for den spændende sæson klubben går i møde.