Festivalstart på Bankparken


FC Sydvest sparker Tønder Festival i gang med et brag på Bankparken.

 

Kjellerup er fredagens modstander på vores flotte hjemmebane, og Kjellerup er et hold der var udset til at skulle ligge i toppen af rækken. I forårets oprykningsspil sluttede Kjellerup på 6.pladsen som det næstbedste af de midt og nordjyske hold, men de er dog kommet lidt skidt fra start med 4 point for de første tre kampe. En 2-1 sejr mod Odder og 0-0 ude mod Århus Fremad var egentlig godkendt, men i den sidste hjemmekamp tabte Kjellerup 1-2 hjemme mod Lyseng, der i den kamp vandt på et effektivt omstillingsspil.

 

FC Sydvest har hentet 3 point for tre uafgjorte kampe og sæsonstarten vil være mere end godkendt hvis holdet kan slå Kjellerup. Kjellerup er dog et hold der rigtig gerne vil have bolden og det kan bestemt ikke udelukkes at en stærk defensiv, og omstillingsspillet bliver værktøjet fredag aften, hvis der skal tre point på kontoen.

 

Tønder Festival er godt i gang og vi håber at rigtig mange vil slå et smut forbi Bankparken, når vi fredag klokken 18:15 møder Kjellerup. Et fyldt Bankparken kan blive meget afgørende, så kom ned og fyr en fest af sammen med spillerne fra FC Sydvest 05 Tønder.